Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix αποκάλυψε videos από ακυρωμένο horror game της σειράς Tomb Raider

Η Square Enix συνεχίζει τους εορτασμούς των 25 χρόνων Tomb Raider δίνοντας στη δημοσιότητα videos ακυρωμένου τίτλου του franchise με έντονα στοιχεία τρόμου. Το ακυρωμένο παιχνίδι είχε τον τίτλο Tomb Raider: Ascension, του οποίου τη θέση πήρε τελικά το reboot της σειράς που ονομάστηκε… Tomb Raider και κυκλοφόρησε το 2013.

Επιρροές του Tomb Raider: Ascension ήταν τα Ico, Resident Evil και Shadow of the Colossus. Τα videos μας δείχνουν τη Lara να έρχεται αντιμέτωπη με τρομακτικά τέρατα, ενώ σε κάποιο σημείο τη βλέπουμε ως αναβάτρια αλόγου. Σύμφωνα με το ψηφιακό βιβλίο Tomb Raider: The Final Hours το παιχνίδι ακυρώθηκε όταν η Crystal Dynamics, η ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξή του, άρχισε να χάνει την πίστη της στο project, ενώ όταν οι εργαζόμενοί της επιχείρησαν να το συγκρίνουν με το Batman: Arkham Asylum είδαν πως το Tomb Raider: Ascension υστερεί σε πολλούς τομείς.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ κρίμα.
      Σε εμένα τουλάχιστον, μια Lara Croft Που σκοτώνει τέρατα είναι πιο εύπεπτη από αυτή που θερίζει κόσμο.
      Δεν έχω τελειώσει κανένα τίτλο της σειράς Tomb Raider αλλά πιστεύω ότι είναι μεγάλη η κληρονομιά και της παλιάς σειράς και της σειράς που έγινε reboot.
      Κρίμα διότι είχε ενδιαφέροντα σημεία.
      Πραγματικά όντως με το άλογο μου θύμισε Shadow of the Colossus, αλλά και σε κάποιο σημείο στη μάχη μου θύμισε God of War.

*